Valeroso is altijd op zoek naar nieuwe producten, opdrachtgevers en potentiële werkgevers. Hier vindt u informatie over de manieren waarop u kunt samenwerken met deze organisatie.

Aanbieden van producten
Wilt u het platform van Valeroso ook gebruiken om uw producten te laten verkopen door de door ons geselecteerde starters? Dat kan!

Valeroso heeft per maand een nieuwe opdracht voor de potentiële sales toppers. Op dit moment is de eerstvolgende mogelijkheid om uw product te verkopen in de maand augustus 2017.

Neem contact op via het contactformulier of bel ons op 06-36180815.

Aansluiten bij het netwerk
Wilt u de fanatieke sales starters van Valeroso spreken? Wij brengen u in contact met deze fanatieke verkopers in combinatie met onze bevindingen   Altijd zeker van de hoogte van een fee. Bij Valeroso is deze fee Altijd €7.500, verdeeld over drie betalingen. De facturen zullen plaats vinden voor de eeste werkdag, na de eerste maand en na de tweede maand van het dienstverband.

Variabele Fee (Beschikbaar)

Afhankelijk van het jaarsalaris betaalt u een fee. Het percentage van deze fee is wel Altijd 20% van het jaarsalaris. Valeroso houdt hierbij het maandsalaris aan, in combinatie met vakantiegeld.

Intirim recruitment (Niet Beschikbaar)

Wilt u dat één van onze consultants enkel voor u aan het werk gaat? Dat is ook mogelijk bij Valeroso. Een consultant zal, na een intake, voor 100 uur per maand voor u aan het werk gaan, waarvan 50 uur bij u op kantoor. Het tarief voor een intirim recruiter is afhankelijk van het track record van een consultant. Dit ligt altijd tussen €60 en €80 per uur.

Meer informatie? Mail ons op info@valeroso.nl